logo

A- A A+
  • Start
  • Actueel
  • NVK-congres ‘Kindzorg zonder muren’: aanmelden kan nog

NVK-congres ‘Kindzorg zonder muren’: aanmelden kan nog

nvk logo‘Een interactief, vakoverstijgend symposium voor iedereen betrokken bij de zorg voor ernstige zieke of gehandicapte kinderen’. Dat is hoe de NVK het jubileum eindsymposium met de titel ‘Kindzorg zonder muren’ op 12 juni 2018 in Papendal in Arnhem aankondigt. Aanmelden kan nog.

Het symposium richt zich nadrukkelijk op zowel kinderartsen en kinderverpleegkundigen als jeugdartsen, paramedici, huisartsen en ook professionals uit het onderwijs, gemeenten en overheid. Er is voor ervaringsdeskundigen –zowel ouders als tieners - ruime mogelijkheid om deel te nemen. Kind én gezin centraal moeten centraal staan. Vraaggerichte zorg hoort de standaard te zijn en de traditionele indeling van zorg op basis van plaats van aanbod of wijze van financiering is aan het kantelen. Alleen zo kan continuïteit, kwaliteit en veiligheid van zorg worden gegarandeerd. Welke muren moeten hiervoor worden neergehaald? Waarom? En hoe? Wie kan daarbij helpen? En hoe organiseert u dat?

Kindzorg zonder Muren wordt georganiseerd door de Jubileumcommissie van de NVK samen met ervaringsdeskundigen, Stichting Kind en Ziekenhuis, de BOSK, afdelingen van de V&VN, de AJN Jeugdartsen Nederland en de NVAVG.

Klik voor: meer informatie over of inschrijving voor het NVK Jubileum eindsymposium van 12 juni 2018

 

Partners MKS programma

vvn     kz    nvk logo   pal    VASCA logo def    BINKZ
 

 

Copyright © MKSprogramma.